Forza Motorsport 7 pod paľbou hráčov pre tiché zmeny vo VIP členstve

Forza Motorsport 7 VIP
Forza Motosport 7 je už pár dní vonku a zatiaľ čo v recenziách získava vysoké hodnotenia, u nedočkavých hráčov čelí kritike. Všetko majú na svedomí tiché zmeny vo VIP členstve, ktoré bolo k dispozícii ku každej Forze počnúc Motorsportom 3 na Xboxe 360.

VIP členstvo totiž okrem bonusových áut poskytuje aj bonusy, s ktorými môžu hráči rýchlejšie napredovať. K tomu patrí aj 100% CR Bonus, alebo teda dvojnásobok kreditov. Práve dvojnásobný zárobok sa dočkal zmien, ktoré rozhodne nepotešia, zvlášť keď uvážime, že VIP členstvo sa dalo pred vydaním zohnať len ako súčasť niektorej z vyšších edícií.

Po novom už totiž 2x Cash bonus nie je stály, funguje len na prvých 25 závodov. Teda slúži už len na taký rýchlejší štart kariéry, čo pri dĺžke jednotlivých závodov trvá naozaj len chvíľu. Predsa len, 25 závodov človek prejde za jedno poobedie.

Hráči, ktorí majú záujem naďalej zarábať v závodoch 2x viac, môžu využiť niektorý z perkov. Takto im však ostanú k dispozícii už len dve dodatočné miesta na perky, ktoré môžu byť využité na iné účely. Samotná hra má teraz na Windows Store hodnotenie len okolo 1,4 z 5 hviezd práve kvôli množstvu negatívnych recenzií od nespokojných hráčov.

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Rado píše:

    PC gumymech si trhnú. nezájem.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *