Ubisoft priblížil post-launch obsah pre Assassin’s Creed Origins

Assassin's Creed Origins
Ako už je dnes zvykom, niektoré hry sa rozvíjajú aj po vydaní a to isté bude platiť aj v prípade Assassin’s Creed Origins. Rozhodne poteší, že značná časť tohto obsahu bude dostupná celkom zadarmo.

Je to teda milé gesto zo strany Ubisoftu a cítiť tu inšpiráciu ostatnými vydavateľmi, ktorí spravili to isté. Samotný trend obsahu po vydaní odštartoval Rockstar s GTA Online, časom podobné gesto spravila aj EA pri Need for Speed a Microsoft pri Halo 5 a Gears of War 4. Najnovším prírastkom v zbierke je Assassin’s Creed Origins, ktorý priblížil bezplatný obsah v troch kategóriách.

Prvou sú každodenné aktivity v podobe Photo Mode, ktorý umožní zachytávať fotografie v nádhernej scenérii starovekého Egypta. Tiež budú k dispozícii nové denné questy v Nomad’s Bazaar. Samozrejme, odmenou za plnenie týchto questov budú nové, tajuplné odmeny.

Regulérne budú k dispozícii Trials of the Gods eventy, čo sú superťažké výzvy zadávané samotnými bohmi. No a nakoniec sa začiatkom roka sprístupní Discovery Tour režim a Horde Mode. To sú v podstate gladiátorské súboje, o ktorých sa hovorilo ešte v čase prvých špekulácií o hre.

Assassin's Creed Origins

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *