Vyjde God Eater 3 aj na Xbox One?

God Eater 3
Bandai Namco tento rok oznámilo príchod hneď niekoľkých značiek na Xbox One, s vylepšeniami pre Xbox One X. Tieto rozhodnutia majú na svedomí, že na Xbox zamieria aj značky Monster Hunter a Sword Art Online. Môže byť God Eater 3 ďalším v poradí?

Bandai Namco totiž behom víkendu oznámilo hru God Eater 3, teda najnovšie pokračovanie akčnej RPG rezačky. Najnovšie pokračovanie má byť úplne iné oproti predošlým dielom a má predstavovať radikálny zlom v sérii. Napríklad tým, že je navrhnuté priamo pre domáce konzoly a nie pre handheldy. Rozhodne stojí za zmienku, že Bandai Namco neoznámilo platformy, teda sa naskytá možnosť, že pôvodne PS-exkluzívna séria zamieri aj na Xbox vo svojom treťom veľkom pokračovaní.

Vydavateľ tiež odhalil čo-to z príbehu. Zem už nie je miestom, kde by vládli ľudia. Žezlo po nich prevzali strašné stvorenia známe ako Aragami, ktoré šíria deštrukciu a záhubu všetkému, čo po sebe ľudstvo zanechalo. Existuje však istá skupina hrdinov, God Eateri, ktorí boli obdarovaní alebo prekliati novými verziami implantátov z buniek Aragami, známe ako zbrane Božskej archy (God Arc). Bojovať proti Aragami však nie je jediná úloha. Medzi God Eatermi sa deje ešte niečo iné, kvôli čomu nebola čiara medzi svetlom a temnotou taká tenká, ako teraz.

via WCCFTech

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *