Mass Effect Andromeda, The Sims 4 a ďalšie hry mieria do EA Access

Mass Effect Andromeda
EA Access čaká pekná zima! Electronic Arts totiž oznámili plány na najbližšie mesiace a potvrdili, že nás tu čaká hneď niekoľko pekných prírastkov.

V prvom rade sa do ponuky Vault dostane Mass Effect: Andromeda, a to zhruba pol roka po vydaní. Doposiaľ tu bola dostupná len ako 10-hodinové demo, teraz si však hru budú môcť vychutnať všetci. A zhodnotiť, či je Andromeda aj po vydaní a patchoch taká zlá, ako sa o nej hovorilo. V rámci podpory spätnej kompatibility pribudne do ponuky aj Dead Space 3.

Ďalej bude k dispozícii v rámci skorého prístupu Need for Speed: Payback a Star Wars: Battlefront II už týždeň pred ich oficiálnym vydaním 10. a 17. novembra/listopadu. V oboch hrách bude k dispozícii na odohranie príbeh aj multiplayerová časť, očakávame však aj nejaké obmedzenia, ako tomu bolo napríklad pri Battlefield: Hardline alebo Mirror’s Edge: Catalyst. Taktiež pribudne The Sims 4, ktorého konzolová verzia vychádza spolu s Battlefront 2.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

6 komentárov

  1. StriderCZ píše:

    Andromeda- to je skvělá zpráva. A na Sims 4- se těší děti. Mají je na PC, a tak mi je nutí i na konzoli…akorát, že až tak moc nesdílím jejich nadšení…

  2. Rado píše:

    ešte že som andromudu nekúpil. chvala bohu.

  3. Danny píše:

    Jeeej dead space 3 ! Dočkal sem se ?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *