Assassin’s Creed Origins bude vďaka Season Passu ešte väčší, než pri vydaní

Assassin's Creed Origins
Okrem toho, že Assassin’s Creed Origins dostane slušnú nádielku obsahu zadarmo, vďaka Season Passu bude zážitok ešte väčší. Ubisoft k nemu práve priblížil detaily a odhalil, že hráči môžu očakávať dve veľké príbehové expanzie, ako aj niekoľko ďalších menších doplnkov.

Hneď prvá expanzia vychádza v januári/lednu 2018 a nesie názov The Hidden Ones. Táto expanzia sleduje rast Bratstva a odohráva sa niekoľko rokov po udalostiach pôvodnej hry. Zavítame v nej do nového regiónu a postavíme sa rímskym légiám. Rozšírenie tiež zvyšuje level cap, aby mohli hráči ďalej levelovať.

Assassin's Creed Origins Roman Horus Pack

marci/březnu 2018 príde druhá príbehová expanzia, The Curse of the Pharaohs. Tentoraz sa pozrieme na egyptskú mytológiu a budeme bojovať proti nemŕtvym faraónom v novom, tajuplnom svete. Postavíme sa zoči-voči známym beštiám z mýtov, ako sú bojovníci Anubis, veľkí škorpióni a ďalšie stvorenia. Tiež odhalíme pôvod kliatby, ktorá priviedla mŕtvych späť k životu. Expanzia opäť zvýši level cap a prinesie aj nové Ability.

Assassin's Creed Origins: The Curse of the Pharaohs

Medzi ďalšie doplnky Season Passu potom patria balíčky Roman Centurion PackHorus Pack, ktoré zahŕňajú nové outfity, zbrane, brnenie aj kone, balíčky vychádzajú už budúci mesiac. V čase vydania hry bude dostupných 500 Helix kreditovexkluzívna vzácna zbraň Calamity Blade.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *