Predobjednajte si Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection v 4K HDR

Zoo Tycoon Ultimate Animal Collection
Jedna z prvých hier tejto generácie, Zoo Tycoon, sa dočká svojho remastru v 4K HDR. Microsoft ho oznámil už na Gamescome 2017, no predobjednávky spustil len teraz.

Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection rozšíri pôvodnú hru o niekoľko významných noviniek. Hneď na úvod sa hra rozšíri o kolekciu nových zvierat z Austrálie a Južnej Ameriky, vďaka čomu hra ponúkne takmer 200 zvierat vrátane kengúr, koál a ďalších potvoriek. Skoro ako za čias Zoo Tycoonu 2 a množstva datadiskov a DLC, ktoré obdržal. Lenže, zvieratá si užijeme v ešte vyššej kvalite. Už pôvodná verzia z 2013 vyzerala veľmi pekne a po 4 rokoch dostane obrovský grafický upgrade.

Vynovený Zoo Tycoon totiž podporuje 4K HDRVRR pre Xbox One X a počítače s Windows 10. Toto tiež zahŕňa novinky ako podporu multiplayeru až pre 4 hráčov cez Xbox Live a dokonca cross-platform podporu. Dôležitou novinkou je aj podpora Play Anywhere, takže digitálne kópie hier budú synchronizovať uložené pozície medzi konzolou a PC. Otázkou však ostáva, na čo sa môžu pripraviť majitelia pôvodných krabicoviek z roku 2013. Microsoft totiž nespomína možnosti upgradu, preto sme požiadali spoločnosť o vyjadrenie.

Hráči na PC sa môžu tešiť na príjemné hardvérové požiadavky. Na spodnej hranici je totiž len 4GB RAM1GB grafická karta a procesory ako Core i3-3210 (3.2GHz) alebo AMD FX-4150 (4GHz). Pre uspokojivý zážitok sa odporúča aspoň Radeon R7 260 alebo GeForce GTX650 grafická karta. V odporúčaných nastaveniach vidíme pre zmenu 2GB grafickú kartu (GTX 660 Ti, R7 370) a procesory ako Core i5-3330 (3GHz) alebo AMD FX-6130 (3.6GHz).

Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection vychádza 31. októbra/října digitálne za cenu 29,99€, respektíve 859 Kč.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. Rado píše:

    popravde 2x to isté nebudem kupovať. nech mi dajú patričnú zľavu a ja si hru možno upgradnem. inak je to zlodejina.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *