Fall Creators Update: Ako pripraviť svoje hry na Xbox One X

Xbox One Download 4K Content
Od vydania Xbox One X nás delí už len pár týždňov a Microsoft začína robiť prvé kroky k tomu, aby nám prechod na 4K konzolu uľahčil. Jedným zo spôsobov, ako to docieliť, je stiahnuť si 4K obsah do hier v predstihu.

Microsoft totiž v nastaveniach Xbox One a Xbox One S umožňuje stiahnuť si 4K obsah, ktorý sa bude dať následne presunúť aj s celými hrami na Xbox One X. Jedná sa o veľmi užitočnú funkciu, pretože Microsoft a jeho partneri plánujú uvoľniť časť obsahu už pár dní pred vydaním konzoly, aby sa užívatelia nemuseli unudiť k smrti čakaním na stiahnutie celých 4K hier do svojej novej konzoly.

Obzvlášť to ocenia užívatelia, ktorí majú slabšie online pripojenie. Konieckoncov aj MS varuje, že 4K obsah môže zdvojnásobiť veľkosť niektorých hier. Niektoré hry dokonca plánujú riešiť problém s veľkosťou tak, že napríklad cutscény budú k dispozícii na stiahnutie ako DLC. Presne takto sa s veľkosťou 4K videí vysporiada Middle-earth: Shadow of War. Toto DLC bude zadarmo.

  1. Otvorte Nastavenia / Settings
    • Možnosť 1: Na domovskej obrazovke otvorte My games & apps a v sekcii Apps otvorte Settings
    • Možnosť 2: Stlačte Xbox tlačidlo na ovládači a presuňte sa do sekcie System a otvorte Settings
  2. V sekcii System zvoľte možnosť Backup & Transfer
  3. Zaškrtnite možnosť Download 4K game content

Fall Creators Update Download 4K Content

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *