Microsoft priblížil detaily Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection

Zoo Tycoon Ultimate Animal Collection
Microsoft oznámil svoj návrat k sérii Zoo Tycoon na Gamescome a ohlásil vydanie aktualizovanej verzie s novými zvieratami, podporou 4K a ďalšími vylepšeniami. Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection vychádza už budúci utorok a spoločnosť priniesla nové detaily k tejto verzii.

Šéf vývoja Jorg Neumann povedal, že sa jedná o novú verziu hry. Zrejme teda bude oddelená od tej stávajúcej, a užívatelia si budú musieť, v prípade záujmu, zadovážiť hru nanovo. Microsoft totiž nespomína žiadne možnosti upgradu. Nová verzia je zameraná na budovanie väčších zoologických záhrad a užívatelia môžu očakávať väčšie možnosti úprav, či už sa jedná o chodníky, tvar záhrady alebo o typy plotov, ktoré budú chrániť výbehy od návštevníkov a naopak.

Zoo Tycoon Koala

Okrem toho prináša 10 úplne nových kampaní odohrávajúcich sa v Austrálii a Južnej Amerike, čím sa ich počet zvýšil na 30. Tieto regióny so sebou prinášajú aj 91 nových zvierat, čím sa celkový počet tvorov v hre takmer zdvojnásobil oproti pôvodnej 2013 verzii. Medzi novými prírastkami nájdeme koaly, kengury, vtákopysky, jaguáre, tapíry aj mravcožrúty. Okrem kampaní sa zachovali aj Challenge Zoo, ktorých je teraz 21 a režim Sandbox, v ktorom hráči nemusia riešiť ekonomiku a môžu hrať bez obáv, že by zoo navštevovali len Greenpeace.

Zoo Tycoon

Multiplayer si prejde výraznou zmenou. Totiž, okrem toho, že sa zachoval multiplayer pre 4 hráčov, pribudnú do hry nové sociálne funkcie a crossplay s Windows 10. Nová verzia hry je totiž súčasťou programu Play Anywhere a tak sa bude dať hrať tam, kde začala. Hra si tiež prešla grafickými vylepšeniami. Na Xbox One beží v natívnom 1080p a hráči na Xbox One S dostanú podporu HDR. Najlepšie bude ale vyzerať na Xbox One X, kde pobeží v 4K UHD s podporou HDR.

Zoo Tycoon

Hráči tiež budú môcť komunikovať s kamarátmi prostredníctvom funkcie ZooNews. Napríklad, keď sa vo vašej zoo narodí nové zviera, môžete tomu prispôsobiť svoju zoo výmenou niektorého tvora za iného v rámci zachovania živočíšneho druhu v zoo. Hra vyjde už 31. októbra/října na Xbox a Windows 10.

 

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Rado píše:

    všetko je pekné až na ten žiadny upgrade. Takže je to jasné nekupujem.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *