Deals with Gold so 70% zľavou na Lords of the Fallen a ďalšie tituly

Lords of the Fallen
Dnes už tak nejak rituálne, oznámil Microsoft nové zľavy Deals with Gold. A dnes už tretíkrát po sebe prináša celkom skromnú zostavu hier, medzi ktorými nájdeme aj jednu klasiku – GTA V.

Okrem neho nájdeme v zľave prevažne indie tituly, pri ktorých si každý príde na svoje. V zľave je napríklad Cities: Skylines pre tycoon fanúšikov, športovcov zaujme možno R.B.I. Baseball 17, rybárov zaujme Dovetail Games Euro Fishing (nebolo v zľave len nedávno?) a žáner soulsoviek zastupuje poľský titul Lords of the Fallen. Štúdio už pracuje na druhom pokračovaní, no neúspech Sniper: Ghost Warrior 3 donútil tvorcov zmeniť zmýšľanie. A tak bude druhé pokračovanie inakšie, menej ambiciózne, než malo byť. Škoda. Ten prvý diel však poteší dostatočne a ešte viac, keď je v 70% zľave.

Skromná ponuka zliav pre Zlatých členov má ale svoje opodstatnenie. Blíži sa Halloween a pri tejto príležitosti Microsoft nakopol svoju každoročnú Shocktober akciu, pri ktorej zlacnel množstvo prevažne hororových hier a akčných thrillerov. O tom však viac v samostatnom Shocktober článku.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *