PlayerUnknown’s Battlegrounds môžu vyjsť na Xbox v krabicovej podobe

PlayerUnknown's Battlegrounds
PlayerUnknown’s Battlegrounds je od začiatku čisto digitálnou hrou, no vďaka dohode s Microsoftom môže vyjsť aj vo fyzickej podobe.

Na TwitchCone to naznačil samotný otec hry Brendan Greene. Podľa neho nie je vylúčené, že PlayerUnknown’s Battlegrounds vyjde aj na fyzickom disku, ktorý by sa dal zakúpiť v kamenných obchodoch. Vlastne sa o tejto verzii vyjadril ako o hotovej veci, dodávajúc, že hra nebude mať žiadne pokračovanie, minimálne nie behom najbližších 5 rokov. Štúdio sa chce skôr sústrediť na dolaďovanie a rozširovanie stávajúcej hry. V pláne sú napríklad nové mapy alebo objekty, ktoré sa budú dať využiť v prospech hráča.

 

Vydanie krabicovej verzie by bolo rozhodne príjemným prekvapením, najprv však zrejme bude musieť vyjsť z programu Game Preview. Aspoň také sú súčasné informácie o PUBG pre Xbox One. Hra má doraziť na konzolu ešte tento rok, pravdepodobne spolu s Xbox One X 7. novembra/listopadu 2017 s cenou 30€.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Harbi píše:

    Konecne apson neaka zmienka o PUBGe

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *