Sea of Thieves odhaľuje systémové požiadavky a potvrdzuje FOV Slider na Xboxe

Sea of Thieves
Sea of Thieves sa právom radí medzi najzaujímavejšie pripravované exkluzivity. Podľa Shannon Loftis má táto hra dokonca potenciál zmeniť pravidlá hry, pokiaľ ide o MMO žáner.

Rozbúrené vlny animovaného Karibiku by sme mali navštíviť všetci už na jar 2018, dovtedy ale majú vývojári čo robiť. Iba teraz totiž začali vývojári testovať mapovanie klávesnice na PC. Túto funkciu žiadalo veľa hráčov a Rare im chce vyjsť v ústrety. Preto budú môcť hráči na PC meniť aj ovládanie, po boku grafických nastavení. Funkcia dokonca nemá ani užívateľské rozhranie, ako môžeme vidieť na screenshote nižšie.

Sea of Thieves Keyboard Bindings

Či sa budú dať mapovať aj tlačidlá na Xboxe, zatiaľ nie je známe, ale vieme, že si budeme môcť zmeniť FOV. Posuvník zorného poľa je dostupný v najčerstvejšej internej verzii hry. Rare chce týmto priblížiť Xboxovú verziu tej počítačovej, kde sa dá FOV zmeniť už dlhší čas. Funkciu však treba najprv prispôsobiť hardvéru, keďže rôzne nastavenia rozného poľa majú rôzny vplyv na vyťaženie hardvéru.

Rare tiež potvrdilo, že na to, aby si hráči užili hru v 720p 30fps, stačí mať 4GB RAM, 1GB grafickú kartu (GeForce 650) a procesor Intel Core i3 (2.9GHz) alebo AMD FX-6300 (3.5GHz). Hra si ale potrpí na úložisko – aspoň 60GB voľného miesta a 5400rpm. Až hra vyjde, bude mať crossplay a mierenie zbraňou bude balancované, aby hráči na PC neboli zvýhodnení nad hráčmi na Xboxe.

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *