Attack on Titan 2 má dátum vydania na Xbox

Attack on Titan 2

Attack on Titan 2 zamieri aj na Xbox One a vydavateľ Koei Tecmo oznámil hneď niekoľko noviniek. Mimo iného potvrdil, že hra vyjde v marci/březnu 2018 na Xbox, PC, PS4 a Nintendo Switch.

Napriek nejasnostiam a tvrdeniam, že Microsoft ignoruje japonský trh a japonské hry, tak máme v príprave ďalší zaujímavý titul. Hra bude priamo nadväzovať na udalosti druhej sezóny rovnomenného anime, v ktorom skupinka mladých ľudí bojuje proti obrovským monštrám pojedajúcim ľudstvo. Keďže je hra založená na príbehu skupiny, hráči budú môcť hrať za niektorú z postáv, ktorú si vyberú.

Na výber bude trojka Eren, Mikasa aj Armin, ako aj Levi, Nanaba, Gelgar, Ymir, Christa a Miche Zacharias. V hre sa postavíme titanom, ktorí budú mať vylepšené pohyby a útoky. Nový systém bojov bude vyžadovať aj precíznejšie manévry, takže hra môže byť ťažšia oproti svojej predchodkyni. Mimo bojov budú môcť hráči upevňovať vzťahy s postavami tak, že ich budú pripravovať na súboje, prípadne trénovať. Upevňovanie vzťahov je v hre Attack on Titan 2 dôležitým prvkom, keďže je to spôsob, ako sa naučiť čo najviac o postavách a získať väčší prehľad o svete, v ktorom títo ľudia žijú.

via WindowsCentral

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *