Mass Effect: Andromeda sa dočká pokračovania, ale len v knižnej podobe

Mass Effect Andromeda
Mass Effect: Andromeda skončila predčasne hlavne kvôli spackanému launchu, ktorý sa odrazil na slabých predajoch a posmeškoch kvôli zlým animáciám tvárí. Je pravda, že niektoré vyzerajú veľmi vtipne, no ak si odmyslíme tieto nedostatky, ide o celkom dobrú hru.

Komerčný neúspech hry sa však postaral aj o to, že množstvo otázok zostalo nezodpovedaných a hra priam vyžadovala príbehovú expanziu. To sa však nestane, pretože séria bola uložená k ľadu na dobu neurčitú. Na časť otázok však dostaneme odpoveď, avšak len v knižnej forme.

BioWare totiž potvrdil, že sa zvedaví fanúšikovia môžu tešiť na knihu Mass Effect: Annihilation. Kniha priblíži udalosti, ktoré sa udiali na quárijskej arche, vesmírnej lodi Keelah Si’yah. Táto obrovská vesmírna loď niesla asi 20 000 rôznych tvorov, ktorých osud zostal nejasný. Teraz už ale vieme, čo približne sa začalo diať. Na lodi sa podarilo objaviť patogén po tom, ako boli v podoch nájdené viaceré mŕtve telá.

Zhubný patogén však preskočil na živé tvory, čím začalo dochádzať na lodi k problémom a bolo jasné, že sa nejedná len o náhodu. A ako sa bude situácia vyvíjať ďalej, sa čitatelia dočítajú, až kniha vyjde 26. júna/června 2018. Autorkou knihy je ocenená autorka Catherynne M. Valente.

Mass Effect Annihilation

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Danny píše:

    Nejhorší kup co sem udělal.. ani mi nevadily ty nedostatky animaci atd.. ale přiběhově to byla hrůza

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *