PlayerUnknown’s Battlegrounds je odteraz plná konzolová exkluzivita

PlayerUnknowns Battlegrounds
Už dávnejšie sa objavili informácie, že Microsoft chce predĺžiť status Xbox exkluzivity PlayerUnknown’s Battlegrounds. Pôvodne totiž hra mala mať len launch na Xbox One a Microsoft sám tvrdil, že PUBG si hráči vychutnajú tento rok exkluzívne na Xboxe.

Situácia sa však zmenila a zdá sa, že Microsoft naozaj zapracoval na predĺžení statusu exkluzivity. A zdá sa, že PUBG bude permanentná exkluzivita. Tichú zmenu v stave dostupnosti hry na platformy potvrdil Microsoft hneď dvakrát. Na oficiálnej Xbox stránke už svieti nápis Xbox One Console Exclusive a ten istý nápis sa nachádza aj na krabicovke, ktorá vychádza budúci mesiac.

Tento nápis nájdeme len na tituloch, ktoré majú skutočnú exkluzivitu, a nie na hrách, ktoré vyjdú časom na iné platformy. Napríklad keď vyšiel Rise of the Tomb Raider ako ročná exkluzivita, tak sa o tom Microsoft nikde nezmieňoval. Hra bola jednoducho v tom čase dostupná len na jeho konzoly. Je však možné aj to, že ide len o marketingovú hru a tak sa môže hra predsa len časom dostať aj na PS4. Jedine, že by Microsoft zaplatil tučný balík peňazí.

PlayerUnknown's Battlegrounds Boxed Copy

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *