Bethesda priblížila vylepšenia 7 hier pre Xbox One X

Bethesda
Bethesda patrí medzi prvých vydavateľov, ktorí potvrdili podporu Xbox One X vo svojich hrách a teraz, v čase vydania novej konzoly, sa dostávajú na povrch definitívne informácie o tom, čo vlastne očakávať.

V súčasnosti má Bethesda na svojom konte 7 hier, ktoré budú mať grafické vylepšenia. Grafické vylepšenia sú dostupné už teraz, hoci to spočiatku vyzeralo, že niektoré updaty vyjdú až s odstupom času. Ako napríklad patch pre The Elder Scrolls: Online, kde sa Bethesda vyjadrila, že MMO titul dostane 4K podporu „v neskoršej časti roka“.

Wolfenstein II: The New Colossus má svoj patch dostupný už pár dní a prináša hneď dve novinky. Prvou je podpora pre natívne 4K rozlíšenie. Druhou je grafický režim s vylepšenými efektami, kde hra dosiahne krajšiu grafiku, využije dynamické rozlíšenie a zachová si 60fps. Vlastne framerate platí v oboch grafických režimoch. Fallout 4 pre zmenu dostane vylepšený draw distance pre stromy, trávu, objekty a NPC a tiež boli vylepšené God Rays. Takisto nechýba ani podpora natívneho 4K rozlíšenia v základnej forme a v režime s vylepšenou grafikou uvidíme opäť dynamické rozlíšenie.

Podobne na výber medzi 4K a dynamickým rozlíšením budeme mať aj v prípade The Elder Scrolls V: Skyrim a dvojica titulov Dishonored. Dishonored 2 Dishonored: Death of the Outsider ponúknu v prípade režimu dynamického rozlíšenia aj ďalšie vylepšenia. Menovite stabilnejší framerate, 4K textúry, vylepšenú geometriu, draw distance, kvalitu tieňov a vylepšený antialiasing.

Dôvod na radosť je v prípade The Elder Scrolls: Online. Okrem toho, že patch vychádza dnes, sa hráči môžu tešiť výhradne na natívne 4K a HDR s grafickými efektami. Tie zahŕňajú realistickejšie tiene s SSAO podporou, vylepšené odrazy vody a tiež zvýšený draw distance. A nakoniec sa vylepšení dočká aj The Evil Within 2. Ten pobeží v 1800p rozlíšení s vyšším framerate (60fps?). Hra už nebude uzamknutá na 30fps, ako zvykla byť. Vylepšenia dostane teraz, s odstupom času, aj PS4 Pro, kde hra beží v 1260p rozlíšení.

The Evil Within 2

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. StriderCZ píše:

    V rámci zpětné kompatibility je přítomno vylepšení i na Fallout 3 a Oblivion. zejména Oblivion mne staví před velké dilema- kdy si jej zahrát.
    Oblivion jsem nikdy nehrál ve slušném rozlišení (vždy jsem vypínal trávu), takže jsme tento skvost zařadil do svého velice dlouhého seznamu her. Seznamu her, které chci hrát a dohrát.

  2. Martinedo píše:

    ESO s 4k a HDR.. nie to, ze loadingy tejto hry su neskutocne dlhe, budu este dlhsie.. chces vojst do nejakeho domu.. a mozes ist na kavu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *