EA Access zamieri aj na ďalšie platformy, Sony ho však nechce

EA Access Titanfall 2
EA pri oznámení finančných výsledkov za uplynulé obdobie potvrdila, že má záujem priniesť svoju predplatnú službu EA Access aj na ďalšie platformy.

EA však nekonkretizovala, na aké platformy služba dorazí. Je však možné, že by časom vyšla na Nintendo Switch, kam má EA záujem priniesť viacero hier a chce nájsť spôsob, ako ich rozšíriť medzi čo najviac hráčov. Práve riešenie akým je EA Access by tomu pomohlo. Rovnako tak by mohla služba v určitej forme vyjsť aj na mobilné zariadenia. EA tam vydáva množstvo titulov, ktoré sú free-2-play a zisk generujú hlavne z mikrotransakcií. Potenciálne by tak mohla byť služba zameraná na rôzne benefity, napríklad predbežný prístup k plánovanému obsahu.

Otázne je, či sa služba dostane na PlayStation. Sony totiž už dávnejšie prehlásilo, že o takýto typ predplatnej služby nemá záujem, vďaka čomu je EA Access dostupný exkluzívne pre Xbox One. Služba dostala neskôr súrodenca v podobe Origin Access na PC. Ten je však dostupný len vo vybraných krajinách sveta.

EA Access

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. StriderCZ píše:

    EA access- to je výzva- rád bych si zahrál Mass effect. A možnost vyzkoušet si, co Američani vidí na jejich fotbale? To je taky výzva.

  2. Danny píše:

    ikdyby to stálo víc tak se to furt vyplatí

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *