Forza Horizon 3 dostane podporu Xbox One X až budúci rok

Forza Horizon 3
Napriek tomu, že Microsoft potvrdil dovedna takmer 150 hier pre Xbox One X, nie všetky dostanú patch teraz. Niektoré tituly dostanú 4K upgrade až budúci rok – okrem plánovaných titulov to bude aj Everspace a po novom aj Forza Horizon 3.

Microsoft už potvrdil, že prerobenie Forzy Horizon 3 pre Xbox On X vyžaduje viac času, čo je dôvod, prečo sa dočká updatu až budúci rok. Presnejšie je vydanie patchu naplánované na 15. januára/ledna 2018, kedy hra obdrží natívne 4K rozlíšenie pri zachovanom framerate – 30fps. Už teraz si však môžu hráči vychutnať jedno z vylepšení, ktoré ponúka Xbox One X oproti pôvodnej konzole, HDR podporu. Tá však pribudla do hry už minulý rok kvôli Xbox One S. O ostatných vylepšeniach sa pri Forze Horizon 3 zatiaľ nehovorí, ale je možné, že sa o nich dozvieme až časom. Tak to bolo vlastne aj pri doterajších hrách.

Forza Horizon 3 Hot Wheels Island Track

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Rado píše:

    škoda. A forza horizon 2 4k nebude? To by ma potešilo viac.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *