Minecraft s vylepšenou grafikou a 4K podporou sa oneskorí

Minecraft Better Together
Microsoft už na E3 oznámil veľký grafický upgrade pre Minecraft. Okrem podpory 4K rozlíšenia na Xbox One X totiž do hry mali pribudnúť lepšie vizuálne efekty vrátane novej vody a nového systému osvetlenia, vďaka čomu bude vyzerať kocková adventúra lepšie, než kedy predtým.

Aktualizácia bola spočiatku naplánovaná na tento týždeň, kedy mala doprevádzať vydanie Xboxu One X. K vydaniu aktualizácie však tak celkom nedošlo. K zisteniu, kde došlo k chybe, sa prišlo až teraz. Spoločnosť mala na svojej stránke zalistované vydanie Minecraft: Super Plus Pack na 6. december/prosinec 2017. Jedná sa ale o vydanie krabicovej verzie, ktorá okrem upgradovanej grafiky ponúka aj balíček Explorers Pack s niekoľkými sadami skinov a textúr.

Dátum vydania bol na stránke zakrátko posunutý na jar 2018. Nie je však jasné, či sa to týka len novej krabicovej verzie, alebo či bude odložený aj patch. Na Xbox One X síce hra píše, že je vylešpená pre One X, stále však beží len v 1080p rozlíšení a klasickej grafike. Hra však už v rámci svojej Better Together aktualizácie podporuje klávesnicu a myš, ktorá sa dá pripojiť pomocou USB portu/portov.

Minecraft Xbox One 2017 Cover

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. StriderCZ píše:

    Tak tohle mne štve…těšil jsem se na nový Minecraft….hooodně

  2. Martinedo píše:

    Tie vsetky aktualizacia na 4k nebudu platene, vsak? proste ak si kupim napr. Minecraft teraz a vinde aktualizacia, tak mi to automaciky hodi do 4k, ci?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *