Star Wars Battlefront 2 obdrží príbehovú expanziu

Star Wars: Battlefront II
V dobe, kedy sa hovorilo o „smrti“ singleplayerových titulov, spravila EA pravý opak. Priblížila totiž plány so Star Wars Battlefront 2 a ukazuje, že okrem multiplayerových dodatkov hra obdrží aj novú príbehovú expanziu.

Príbehová expanzia nesie názov Resurrection a je naplánovaná na 13. decembra/prosince. Expanzia bude pokračovať v príbehu Iden Versio a bude zasadená do obdobia, kedy začal Prvý Rád získavať na sile. To je zatiaľ všetko, čo vieme o pokračovaní príbehu. Na viac informácií si budeme musieť ešte nejaký čas počkať.

Okrem príbehovej expanzie sa chystajú ďalšie vylepšenia do multiplayeru, ktorý tvorí naďalej hlavnú časť hry. Už 5. decembra začína prvá sezóna, v ktorej si budeme môcť zvoliť, či chceme hrať za Prvý rád alebo za Odboj. V závislosti od toho, ktorú stranu si hráči vyberú, budú mať k dispozícii špeciálne výzvy a odmeny. Krátko na to pribudne do hry Finn a kapitán Phasma.

Obe postavy si hráči môžu kúpiť s in-game peniazmi a u oboch sa budú dať odomknúť supersilné upgrady v závislosti od toho, za ktorú stranu hráči kopú. Taktiež pribudnú nové vozidlá a lokality inšpirované filmom The Last Jedi. Mimo iného planéta Crait a mapa D’Qar v režime Starfighter Assault.

Star Wars Battlefront 2 The Last Jedi

via EA

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *