Ubisoft vypína online servery pre niekoľko hier z Xbox 360

Ubisoft
Zatváranie serverov pre staré hry bolo niečo, na čo sme boli zvyknutí u EA. Lenže aj iní vydavatelia vydávajú tituly s online funkciami a k takým patrí aj Ubisoft. Ten práve dnes vypne servery pre niekoľko hier z minulosti.

Medzi hrami nájdeme také, ktoré sú naozaj staré a ktoré už dnes zrejme nikto nehrá online. Jedná sa totiž o hry, ktoré vyšli naozaj dávno a k najnovším patria také, ktoré vyšli v čase vydania Wii U na konci predošlej generácie konzol. Nájdeme tu však aj hry, ktoré vyšli na Xbox 360 a ktoré sa už nebudú dať hrať po internete, nebudú mať dostupné štatistiky a rovnako v nich nebude dostupný ani Uplay.

V priebehu dnešného dňa stratia podporu online funkcií na Xbox 360 hry I Am AliveJust Dance 3, Just Dance 3: Greatest HitsJust Dance 4Just Dance: Disney PartyMarvel Avengers: Battle for EarthPrince of Persia: The Forgotten SandsRayman 3 HDRUSEShaun White Skateboarding. Výhodou ostáva, že u väčšiny týchto hier je na prvom mieste singleplayer, takže hráči neprídu o veľa. V prípade Prince of Persia sa dá dokonca povedať, že online bolo hlavne o odomykaní vecí v Uplay.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *