10 spôsobov, ako hodiť ovládač

Author: Kevin Whipple
Hranie hier je pre mnohých z nás veľmi užitočným relaxom, pri ktorom aspoň na pár hodín vypneme a ponoríme sa do príbehu postavy, za ktorú akurát hráme. Netreba však veľa a z pokojného hobby sa môže stať frustrujúci zážitok, ktorý nás napĺňa hnevom.

Môže tomu tak byť v prípade, že sa nám nedarí, alebo keď herný charakter nerobí to, čo má. Bezprostrednou obeťou takéhoto hnevu je prirodzene ovládač, pretože ho máme (doslova) hneď po ruke. Akými spôsobmi najčastejšie ovládač hádžeme?

1. Zemetrasenie

Držíš ovládač pevne v ruke a trasieš s ním, akoby si si pripravoval milkshake. Prípadne ešte postláčaš všetky tlačidlá a účinne otvoríš zadný kryt, vytrhneš batérie a hodíš ich na opačný koniec izby. Po pár sekundách sa nadýchneš a jemne ho položíš na gauč. Akoby sa nič nestalo.

2. Rýchle položenie

Zdvihneš ovládač do výšky, zhlboka sa nadýchneš. V tom si ale vstúpiš do svedomia a ovládač len rýchlo položíš na gauč. Opakuješ to niekoľkokrát, až kým nebudeš pripravený stlačiť (A) Try Again.

3. Airbag

Rozhorčene hodíš ovládač na gauč, na ktorom sedíš. Vieš ale, že vankúš zmení silu nárazu a tak ho hádžeš extra silno. Vďaka spomínanému vankúšu vážnejšie poškodenie nehrozí, treba si však dávať pozor, aby z gauču neodskočil do rohu stolíka či na zem.

4. Trikrát a dosť

Najprv obúchaš ovládač o stolík alebo o podlahu tri razy, potom ho znechutene položíš na gauč. Ideš sa ešte nadýchnuť čerstvého vzduchu na balkón, ideálne z plného hrdla vyjadríš, čo si myslíš o tom a tom bossovi. Pamätaj ale, že dvojité hodenie neexistuje! Ovládač môžeš obúchať buď jeden alebo tri razy.

5. Za nepriateľskou líniou

Okrem spôsobu číslo 3 poznáme ešte jeden. Ovládač možno hodiť aj na gauč oproti. Uvedomuješ si riziko, že netrafíš, ale v tejto chvíli je ti to úplne jedno. Čo po tom, že ten Elite Controller stál 150€. Možno pri tom dúfaš, že ovládač prinajhoršom padne na koberec.

Mr Bean Throwing Sponges

6. Uzemnenie

Hodenie na gauč sa zdá už len ako mierny trest pre tvoj ovládač (ktorý očividne môže za tvoj neúspech v hre) a tak ho hádžeš tam, kam si zaslúži – na zem. Riziko poškodenia sa líši v závislosti od výšky a typu podlahy.

7. Medzi štyrmi stenami

V tomto bode to už v tebe musí vrieť a tak častuješ svoj ovládač rôznymi nadávkami, po ktorých zostane na niektorej zo stien obrys ovládača a opadaná omietka.

8. Keď si to odnesie televízia

Nikto predsa nepovedal, že bossa musíš zvládnuť len mačkaním tlačidiel! Pokiaľ ho nevieš poraziť v hre, jediné, stále máš možnosť to skúsiť fyzickou silou. Preto naňho hádžeš ovládač. Priamo do obrazovky. A dúfaš, že ten úder bude tak silný, že to bossa omráči. Veď keď Samara mohla vyliezť z televízora, prečo by to nemohlo fungovať obrátene?

9. C-C-C-COMBO BREAKER

Hodíš ovládač do televízie, presne ako pri predošlom spôsobe. Zvyšné sily však minieš na to, aby si sa postavil a išiel smerom ku konzole, ktorú vytrhneš zo siete a hodíš ju takisto do televízie. Vytrhnuté káble do nej môžeš takisto hodiť, podľa miery hnevu.

10. Upíš svoju dušu diablovi za to, že zničí tvoj ovládač

Maximálny hnev. Ovládač aj konzolu hodíš do televízora alebo do steny, na zem nakreslíš pentagram a do ohnivého kruhu položíš zapálené sviečky. Začneš vyvolávať samotného diabla z hlbín pekiel a donútiš ho, aby tvoju konzolu aj s televízorom vzal do pekelných brán – presne tam, kam patria.

Autor titulného obrázku: Kevin Whipple

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Harbi píše:

    ????? to co za clanok ????

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *