Microsoft začína predávať Xbox Live Gold spolu so službou Game Pass

Ešte začiatkom októbra/října sme písali, že Microsoft plánuje zmeniť spôsob, akým distribuuje Xbox Live Gold, aby klepol po prstoch špekulantom a schránkovým firmám. V rovnakom článku som tiež spomenul informáciu od nášho zdroja, že Microsoft chce predávať aj službu Xbox Game Pass.

Predplatná služba, ktorá poskytuje prístup k viac ako 100 hrám bez nutnosti si ich zakúpiť, mala byť podľa vtedajšej informácie predávaná v troch verziách – mesačnej, trojmesačnej a ročnej. Novšie informácie k tomuto zatiaľ nemáme. Prvé náznaky toho, že Xbox Game Pass nájdeme aj v obchodoch, však vidíme už teraz.

Na stránke predajcu ProGamingShop sa totiž objavila nová verzia trojmesačnej „zelenej kartičky“. Táto nová kartička obsahuje okrem 3-mesačného členstva Xbox Live Gold tiež prístup k službe Game Pass na 1 mesiac. Kombinácia dvoch služieb sa odrazí aj na výslednej cene, ktorá bude o niečo vyššia. Zatiaľ čo pôvodné členstvo stálo približne 25€ na 3 mesiace, upravená verzia sa bude predávať za 27,99€. Človek si teda priplatí, na druhú stranu bude mať prístup k množstvu hier. Kartička sa začne, podľa listingu, predávať koncom mesiaca.

Xbox Live Gold 3 Month + Xbox Game Pass

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Myslím si, že to by mohla být služba přesně pro mně…nebudu si muset vybírat, zda si koupit jednu, nebo druhou službu…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *