Call of Duty: Infinite Warfare dostalo podporu Xbox One X, prináša novinky aj problémy

Call of Duty Infinite Warfare
Napriek tomu, že sa Call of Duty: Infinite Warfare radí k neúspešným dielom (má najhoršie hodnotený trailer v histórii YouTube!), štúdio Infinity Ward to neodradilo od jeho podpory. Aby vylepšili meno hry a potenciálne jej dali druhú šancu, hra získala podporu Xbox One X.

Ide tak o druhú hru zo série Call of Duty, ktorá sa pýši vylepšeniami na novom Xboxe. Autori využili dostupný výkon tak, ako sa len dalo a jednou z noviniek je podpora 4K. Kvôli snahe zachovať framerate popri ďalších grafických vylepšeniach sa vývojári rozhodli pre dynamické rozlíšenie. Na rozdiel od PS4 Pro verzie však nemá checkerboarding, čo sa odráža na čistejšom obraze. Okrem toho hra ponúka na Xbox One X vyšší draw distance a efekty súvisiace s hĺbkou ostrosti.

Aktualizácia však priniesla aj svoje problémy, ktoré vývojári zrejme napravia v nasledujúcom patchi. Hoci hra priniesla vyššiu kvalitu obrazu a nejaké tie bočné grafické vylepšenia, hra má problém dosiahnuť stabilných 60fps. Na mnohých miestach sa objavujú framedropy a s tým spojený tearing obrazu vo vrchnej časti obrazovky. Problémy s plynulosťou obrazu sú novinkou, keďže hra bežala pri stabilných 60fps na klasickom Xbox One a dokonca aj na PS4 Pro. Tu však dochádza k momentom, kedy plynulosť klesá k 50fps.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Rado píše:

    tak ten rozdiel s ps4pro je celkom veľký. framerate 50 fps prežijem.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *