Zimná olympiáda otvára svoje brány už zajtra v otvorenej bete Steep: Road to Olympics

Steep Road to Olympics
Fanúšikovia zimných športov sa majú na čo tešiť – už zajtra totiž začína otvorená beta Steep: Road to Olympics, ktorá potrvá až do 4. decembra/prosince.

Otvorená beta, ktorá sa koná len krátko pred vydaním, dá hráčom príležitosť okúsiť zimnú olympiádu a ďalšie športy v piatich výzvach v Južnej Kórei a Japonsku. Celkovo budú mať hráči sprístupnených päť výzev. Dve z nich sú oficiálnymi olympijskými športami – Downhill a Big Air – a preto sa odohrávajú priamo na mieste činu v Pchjongčchangu. Ostatné tri sa budú konať na novej mape v Japonsku, kde tiež budú mať hráči k dispozícii jeden celý región na voľný pohyb. Táto mapa skôr rozšíri lokality pre už existujúce aktivity v hre, snowboarding a wingsuit.

Beta sa bude dať stiahnuť do Xbox One už o polnoci, servery však budú otvorené pre verejnosť o 18:00 nášho času. Ubisoft už dokonca spomína podporu pre Xbox One X, avšak detaily nie sú známe. A ten, kto zbehne Downhill najrýchlejšie zo všetkých, bude mať šancu vyhrať lístok na skutočné Olympijské hry!

Expanzia Steep: Road to Olympics vychádza 5. decembra/října na Xbox One, PS4 aj PC. Okrem dvoch nových lokalít ponúkne 12 olympijských športov vrátane slalomov, Big Air, Downhill alebo Super-G. Súčasťou bude príbehový režim, v ktorom sa hráči stanú mladými atlétmi trénujúcimi rôzne freestyle eventy, aby sa dostali na Zimnú olympiádu a stali sa prvými, ktorí získajú zlato vo všetkých troch disciplínach.

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *