EA chystá zmeny v mikrotransakciách Battlefrontu 2

star wars battlefront ii
Finančný riaditeľ EA, Blake Jorgenssen, v čerstvom hovore s investormi priblížil budúcnosť Star Wars Battlefront 2. Ide o výnimočnú situáciu, keďže vydavateľ bol nútený len krátko po vydaní hry odstrániť mikrotransakcie kvôli kritike zo strany médií, hráčov a nakoniec aj samotného Disney.

Blake Jorgensen priznal, že systém mikrotransakcií v Battlefront 2 mal jednu závažnú chybu. Zákazníci podľa neho nadobudli dojem, že bol založený na pay-2-win mechanizme, čo ich v konečnom dôsledku od hry odradilo a rozpútalo spomínaný kolotoč správ. „Realite je však taká, že existujú rôzne typy hráčov. Niektorí hráči majú viac času ako peňazí a iní majú viac peňazí ako času a snažíte sa hru medzi nimi vyrovnať,“ prehlásil Jorgensen počas konferenčného hovoru Credit Suisse.

EA aktívne sleduje svoju zákaznícku základňu a dáta, ktoré doposiaľ získala z Battlefrontu 2, analyzuje a pokúsi sa nájsť také riešenie, ktoré bude pre herné publikum prijateľné. EA však plánuje celú záležitosť sledovať aj ďalej, aby hru zdokonalili. Tá je údajne už teraz veľmi úspešná. Hráči sú totiž v konečnom dôsledku z hry nesmierne nadšení, či už ide o singleplayer alebo multiplayer. K tomu plánuje EA v nasledujúcich týždňoch pridať do hry viac obsahu, než kedy do svojich hier vydala takto krátko po vydaní.

Star Wars Battlefront 2 The Last Jedi Season

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *