Fortnite pridáva podporu Xbox One X, nové zbrane a ďalšie novinky

Fortnite
Do kruhu hier s podporou Xbox One X sa zaradila ďalšia hra, tentoraz ňou je Fortnite. Podpora novej konzoly dorazila do hry spolu s aktualizáciou 1.9.1, ktorá priniesla aj veľa ďalších noviniek.

Tou najvýznamnejšou novinkou sú dymovnice, ktorými síce nezabijete nepriateľa, ale sťažíte im možnosť vás zabiť. Spawnuje sa náhodne na zemi, ale aj v kontajneroch s itemami. Pribudli tiež nové tabuľky vrátane globálnej štatistiky a skóre. Pribudlo aj 9 nových Vindertech zbraní a začínajú Mutant Storms eventy so špecifickými questami, pričom hráči môžu zbierať nové tikety až 10-krát za deň. A keď ste neminuli halloweenske tikety? Tak za každých 500 získate jednu Halloweensku lamu, dostupnú v loot labe.

Fortnite Smoke Grenade

Verzia pre Xbox One X beží v 4K rozlíšení v 80% obsahu a zvyšok je upsamplovaný do 4K rozlíšenia pomocou špičkového softvéru. HUD je renderovaný v natívnom 4K rozlíšení. Hráči sa tiež môžu tešiť na Epic grafické nastavenia portované z PC verzie, takže môžu hráči očakávať lepšie odrazy (+ pribudli screen space odrazy), efekty ako motion blur, antialiasing, lepšiu hĺbku ostrosti, vyššiu vykresľovaciu vzdialenosť, detailnejšie rastliny, viac tieňov, textúry a tiene vo vysokom rozlíšení. Na základnej konzole bol tiež odstránený problém s čiernymi pixelami pri šprintovaní a opravený bol tiež problém, ktorý bránil hráčom prihlásiť sa, keď sa rýchlo odhlásili a zas prihlásili do svojho Xbox Live účtu počas hry.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *