Battlestar Galactica nepodporuje Xbox One X, vývojári nedostali devkit

Battlestar Galactica Deadlock
Keď niektorá hra nedostane podporu pre Xbox One X, ale podporu PS4 Pro áno, tak to zamrzí. No zatiaľ čo pri theHunter: Call of the Wild sa štúdio samo rozhodlo spočiatku nepodporovať konzolu, pri Battlestar Galactica je situácia iná.

Štúdio, ktoré stojí za real-timovou stratégiou, totiž stále neobdržalo devkit konzoly, takže hru nemajú ako vyvíjať. Vývojársku sadu pre PS4 Pro však už vlastnia a to je dôvod, prečo hra využije dodatočný výkon. Dokonca pobeží v natívnom 4K rozlíšení, takže môžeme čakať, že až štúdio Black Lab Games dostane vývojársky kit Project Scorpio, spoločnosť zabezpečí to isté aj pre Xbox One X.

Možno aj s nejakými vylepšeniami, ale na to je ešte moc skoro. Vieme ale, že hra vychádza už 8. decembra/prosince na obe konzolové platformy. Hra je však dostupná na Steame od samotného konca augusta/srpna. Získala tam však dobré hodnotenia.

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *