Project CARS 2 dostane bláznivú rallycross expanziu

Project CARS 2 Fun Pack
Okrem toho, že Project CARS 2 v dohľadnej dobe obdrží dodatočné vylepšenia pre Xbox One X, hra tiež dostane nové DLC. Toto nesie názov The Fun Pack a budeme sa s nim zabávať v blate.

Balíček je zameraný na rallycross kategóriu závodov a hru rozširuje o 8 nových áut, 6 nových vizuálov pre autá od významných závodných eSports tímov, 4 nové Invitational eventy a 2 nové trate. Jednou z tratí bude rallycross verzia Circuit de Barcelona–Catalunya; druhou bude historická rallycross trasa Brands Hatch.

Čo sa áut týka, tam nájdeme okrem iného tri monštrá, ktoré neuvidíte na žiadnom závode. Sú totiž tak nebezpečné, že boli zakázané! So všetkými tromi mal skúsenosť Vaughn Gittin Jr. a niektoré ešte stále vlastní. Nájdeme medzi nimi „Brocky“, upravený 4×4 600-koňový Ford Bronco z roku 1969, Ford Mustang RTR Spec s 960 zbesilými koňmi pod kapotou a nakoniec aj bláznivú verziu Ford Mustang RTR z roku 1966. Ostatné autá potom zahŕňajú:

  • Audi S1 EKS RX Quattro
  • Citroën DS3 RX
  • Ford RS200 Evolution
  • Renault R5 Maxi Turbo
  • Audi Sport Quattro S1

Expanzia zatiaľ nemá stanovený dátum vydania, no vyjde ešte túto zimu. Majitelia Season Passov majú dôvod na radosť, balíček je jeho súčasťou. Ten vlastne garantuje prístup ku štyrom DLC-čkam.

Project CARS 2 Season Pass

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *