Prvá expanzia Destiny 2, Curse of Osiris je vonku

Destiny 2 Curse of Osiris
Dnešným dňom vyšlo na Xbox One niekoľko noviniek. Ubisoft vydal aktualizácie pre For Honor a The Division, a Activision pre zmenu vydal prvú príbehovú expanziu pre Destiny 2.

Tá nesie názov Curse of Osiris a hráčov zavedie na Merkúr, ktorý je teraz vcelku vyspelým, no stále nehostinným svetom, kde sa denná teplota pohybuje v stovkách stupňov Celzia. Planéta bola doposiaľ dostupná len ako jedna z Crucible máp, teraz však bude dostupná ako plnohodnotná lokalita (na pomery Destiny 2). Súčasne sa tiež vráti do hry hideout The Lighthouse, ktorý sa v prvej hre odomkol hráčom ako odmena v Trials PvP režime. Potulovať sa tu bude Brother Vance, ktorý bude mať svoj vlastný systém reputácie aj engramov.

V tesnej blízkosti tohto hideoutu sa nachádza lokalita Plains of Glass, kde natrafíme na množstvo Cabalov z lode Almighty a tiež jeden nový druh public eventu. Zaujímavou lokalitou je rozhodne Infinite Forest inšpirovaný knižnou Narniou od C.S. Lewisa. Les je simulovanou realitou rasy Vex, nachádzajúci sa v jadre Merkúru, a dá sa sem dostať len s pomocou portálu. Simulovaný svet pri každej návšteve vyzerá inak. Vždy ale obsahuje stromy, ktoré vedia presúvať hráča v čase. Vďaka tomu hráči navštívia Mekrúr v minulosti, prítomnosti aj budúcnosti.

So simulovaným nekonečným lesom tiež súvisí príbeh. V ňom pomôžeme notoricky známemu guardianovi – Osirisovi – zničiť plány rasy Vex na definitívne vyhladenie ľudstva. Svoje o udalostiach a o Červenej vojne vie aj warlock Ikora Key, ktorá bude zohrávať v expanzii veľkú rolu. V príbehu tiež objavíme Osirisovho Ghosta, Sagiru. Samotný Osiris sa pre zmenu objavil už v základnej hre. Respektíve, počuli sme ho a počuli sme o ňom v misiách Deep ConversationHack the Planet na Nessuse.

Destiny 2 Nessus

Kockatý Nessus

Expanzia Curse of Osiris tiež zvýši level cap na 25 a tiež zvýši maximálny level zbroje na 330, s módmi na 335. Okrem toho má expanzia ponúknuť nový World Quest, nové bočné misie, nové adventúry, nové Crucible mapy, free roam aktivity, strikes a tiež Heroic Strikes, ktoré boli už v pôvodnej hre. A novinku v podobe Raid Lair s názvom Eater of Worlds. Je prakticky tak náročný ako Leviathan Raid, ale je o niečo kratší. Krátko po vydaní dostane Prestige verziu.

via PCGamesN

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *