Bandai Namco prekvapivo ohlasuje Soulcalibur VI

Soulcalibur VI
Po tom, čo sa na Xbox One vrátilo tento rok viacero zabehnutých bojoviek, prichádza ďalšia. Štúdio Bandai Namco nechce s ponukou zaostávať a nečakane ohlasuje Soulcalibur VI.

Šiesty diel prichádza po vyše 5 rokoch od vydania kritizovanej Soulcalibur V, ktorá vyšla ešte na Xbox 360 a PS3. Šiesta časť nadviaže na tradíciu a hráčov opäť čaká unikátny systém bojovky, v ktorej sa bojuje so zbraňami a je to zasadené do historického fantasy prostredia. Najnovšia časť má predstavovať novú kapitolu ságy, no čo pod tým majú tvorcovia na mysli, nevedno. Prechod na nový engine? Na nové platformy? Alebo nás čaká niečo úplne nové, čo ešte v značke nebolo?

Ako som už naznačil vyššie, tak hra pobeží na novom engine. Presnejšie to má byť Unreal Engine 4, na ktorom beží aj Tekken 7, ktorý získal slušné hodnotenia, no na konzolách ho trápia problémy s rozlíšením. Pre zaujímavosť, na Xbox One táto hra beží v 720p rozlíšení, na PS4 a PS4 Pro nie je situácia omnoho lepšia. Dúfame, že tieto nedostatky sa v Soul Calibur VI podarí vyriešiť a že hráči dostanú dôstojný grafický zážitok na všetkých platformách, kde hra vyjde budúci rok.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Danny píše:

    No bylo na čase.. u týhle série sem se vždy těžce zasekával ?, ale největší otazník je u hry od from software.. doufám, že to bude na všechny platformy..

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *