Microsoft ohlásil Xbox Wireless Controller v luxusnej Sea of Thieves edícii

Sea of Thieves
A ešte sa na chvíľu vrátime k Sea of Thieves. Hra konečne dostala svoj dátum vydania, ktorý na jednu stranu poteší, na druhú stranu viacerých sklamal, pretože hra vychádza neskôr, než sa čakalo. Fanúšikovia sa však budú môcť pripraviť na Sea of Thieves s novým bezdrôtovým ovládačom Xbox Wireless Controller v luxusnej pirátskej edícii.

Ovládač sa ponáša vo farbách hry Sea of Thieves. Fialovo-tyrkysový ovládač si prešiel hneď niekoľkými úpravami. V prvom rade ponúka priesvitné telo, takže hráči môžu vidieť vnútro ovládača, ktoré sa postará o vizuálne obohatenie. Potom tu je laserom vygravírovaný kompas a fosforová zelená lebka, ktorá v noci svieti. Nie je jasné, či je pod ňou ukrytá LED-ka alebo či sa jedná o fosfor, no prikláňame sa k druhej variante. Čerešničkou na torte je zlatý zub [RT].

Ovládač z limitovanej edície má vyjsť 6. februára/února za cenu 70€ s možnosťou predobjednávky už teraz. Hráči tiež v balení nájdu kód na stiahnutie exkluzívneho oblečenia do hry (Prievozník) a 14-dňový prístup k službám Xbox Live Gold a Game Pass. Hra potom vychádza o takmer dva mesiace neskôr, 30. marca/března 2018.

 

Xbox Wireless Controller Sea of Thieves Limited Edition

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *