Seriálový Zaklínač od Netflixu konečne pozná scenáristu

Netflix Witcher
Aj napriek vyššej cene nemožno odoprieť Netflixu vysokú kvalitu jeho seriálov. Či už to je House of Cards, Stranger Things alebo Narcos, sú to seriály vrcholnej kvality, ktoré si získali milióny fanúšikov z celého sveta. Najnovšie si na svoje prídu aj fanúšikovia hier.

Napriek počiatočným vravám o HBO nakoniec Netflix získal práva na značku The Witcher a.k.a. Zaklínač a pripravuje seriál z tohto prostredia. Doteraz bolo o seriále známych len málo informácií a preto poteší každá jedna správa. Aj tá, že seriál má konečne scenáristu. Respektíve, scenáristku.

O príbeh sa postará Lauren Schmidt Hissrich, ktorá bude zároveň výkonnou producentkou projektu. Z jej portfólia tiež vyšla dvojica populárnych seriálov vytvorených v spolupráci s Marvelom – Daredevil a Defenders. Oba seriály vyšli exkluzívne na Netflixe. Seriál si samozrejme zachoval vo svojej produkcii aj spisovateľa Andrzeja Sapkowskiho, ktorý bude dohliadať na projekt ako konzultant. V seriáli však nebudeme počuť Douga Cockleho, ktorý daboval Geralta v anglickej verzii hry.

via Eurogamer

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *