Xbox One dostane novú JRPG, Legrand Legacy

Legrand Legacy
Žáner JRPG si udržuje dominantné zastúpenie na PS4, no sem-tam sa nejaké japonské hry objavia aj na Xbox One. Za uplynulý rok boli oznámené hry ako Code;VeinMonster Hunter World alebo, prvýkrát v histórii série, Sword Art Online: Fatal Bullet.

Okrem veľkých mien od veľkých štúdií ale na Xbox One plánuje Another Indie v spolupráci so štúdiom SemiSoft vydať hru Legrand Legacy. Hra má byť akýmsi ľúbostným dopisom klasickým RPG-čkám. Sleduje príbeh bývalého gladiátora menom Finn, ktorý sa hneď po oslobodení zo zajatia vydá zachrániť dcéru svojho osloboditeľa. Táto cesta ho však dovedie k omnoho dôležitejšej úlohe. Musí ochrániť svet pred druhým príchodom konfliktu, ktorý v dávnej minulosti takmer zahubil všetko živé.

Popri tom Finn vo svete Legrandu spoznáva príbehy svojich spojencov, odhaľuje bočné úlohy, chodí rybárčiť a nakoniec aj bojovať v hack-n-slash súbojoch. Kľúčom k porazeniu nepriateľov je spoznávanie ich slabín a používanie silných útokov. V hre nechýba ani craftovanie zbraní alebo odomykanie magických schopností, ktoré je prakticky nevyhnutné, keďže nepriatelia sú čoraz silnejší. K silnejším zbraniam sa tiež môže dopracovať vďaka obchodníkom, kováčom a ďalším remeselníkom, ktorí napomôžu k úspechu svojimi zručnosťami a tovarom.

Hra má naplánované vydanie na Xbox One v priebehu prvého štvrťroka 2019. Hra však vyjde už 24. januára/ledna 2018 na Windows za 25€.

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *