Ubisoft vydal veľkú aktualizáciu pre Assassin’s Creed Origins

Assassin's Creed Origins
Ubisoft dnes vydal novú 3GB aktualizáciu Assassin’s Creed Origins, ktorá okrem množstva opráv prináša aj dodatočné vylepšenia pre Xbox One X a PC.

Aktulizácia 1.1.0 priniesla hromadu opráv, no s nimi pribudli aj dodatočné novinky, ktoré v hre doposiaľ neboli. Najväčším prínosom je určite obtiažnosť Nightmare, v ktorej bude hranie ozaj náročné. Rovnako tak pribudne možnosť scalovania levelu NPC, čo znamená, že sa nepriatelia s nižším levelom dorovnajú na hráčov level a budú silnejší. Ide o možnosť, ktorá sa dá aktivovať dodatočne v nastaveniach hry. Poteší tiež nový režim Horda v arénach, ako aj podpora HDR na PC.

Assassin's Creed Origins

Hra vyzerá úchvatne už na základnom Xbox One

Aktualizácia tiež zmenila ďalšie veci. Upravený bol inventár, v ktorom môže mať Bayek maximálne 999 cetiek a zvieracieho zboží. Rovnako sa vybalancovala ekonomika hry, ceny leopardej kože a levích pazúrov boli znížené. Bola však zvýšená odmena za závody v Hipodromoch. Opravená tiež bola situácia, kedy sa hra náhodne pozastavila kvôli načítavaniu sveta. Špeciálne na Xbox One X bolo vyčlenenej viac RAM pre textúry, vďaka čomu môže byť renderovaných viac 4K textúr, ako aj zvýšenie operačnej pamäte vyčlenenej na renderovanie terénu, kde už nedochádza k prudkému zobrazeniu terénu pri rotácii kamery.

Assassin's Creed Origins Xbox One X

Vývojári tiež upravili systém streamovania textúr, vďaka čomu hra teraz môže renderovať viac textúr vo vysokom rozlíšení. Zvýšená bola aj viditeľnosť chrámu v Síwe a úroveň detailov v lokalite Hemon Mastaba. Rovnako tak bola zvýšená vzdialenosť, z ktorej sa renderuje vysokokvalitná falošná geometria. Vylepšené boli aj mnohé ďalšie grafické vlastnosti hry a aj ozvučenie hry. Opravené bolo opakovanie zvukových efektov, takže už nebudete počuť „Dé denuk á nykhajet“ asi trikrát na jednej ulici. Rovnako boli opravené občasné nedostatky zvuku, ako napríklad zvuky arény alebo absentujúce opakovanie skladby v určitých misiách.

Pozoruhodnou novinkou, ktorá rozširuje RPG vlastnosti hry, je možnosť úpravy brady, účesu a kapucne v menu. Na mape tiež pribudol filter nedokončených lokalít a pribudla aj možnosť skryť kompas vo vrchnej časti obrazovky.

Assassin's Creed Origins

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *