Hráči GTA Online môžu očakávať zlatý revolver z Red Dead Redemption 2

Revolver Red Dead Redemption 2
Pokiaľ ide o ochranu pred únikom informácií, Rockstar je na tom maximálne zle. Kvôli obrovskej popularite GTA u modderov sa hráči veľmi ľahko dopátrajú k informáciám, ktoré nikdy nemali uzrieť svetlo sveta – ako napríklad zrušené kasíno.

Rockstar skutočne pripravoval virtuálne kasíno v GTA Online, no rozhodol sa tak neučiniť z prostého dôvodu. Jednalo by sa o hazard, čím by bol hre okamžite udelený rating AO+ a väčšina veľkých predajcov v USA by hru nesmela predávať. Rovnako by čakalo hru stiahnutie z trhu aj v ďalších kútoch sveta, kde je hazard v hre, ktorú môžu hrať deti, prísne zakázaný. Stačí sa len pozrieť na to, ako to dopadlo s mikrotransakciami pre Star Wars: Battlefront II.

Práve vychádzajúca expanzia The Doomsday Heist do GTA online však priniesla okrem sady nových co-op misií a vozidiel aj jedno prekvapenie. Rockstar totiž do súborov tejto expanzie ukryl nový zlatý revolver z Red Dead Redemption 2. Hráči ho budú môcť najskôr v čase vydania RDR2 budúci rok. Naznačuje tomu ukrytý text v súboroch hry. Ten hovorí o pripravovanej výzve na Social Clube – Double Action Revolver Head Shot Challenge. Dokončením tejto výzvy dostanú hráči peniaze GTA$ a exkluzívny zlatý revolver v Red Dead Redemption 2.

GTA Online Golden Revolver

via Twitter

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *