Xaviant končí s vývojom The Culling, hru zatienilo PUBG

The Culling Logo
Ohromná popularita dvoch battle royale gigantov si vyžiadala prvé obete v žánri. Štúdio Xaviant totiž oznámilo, že končí s vývojom The Culling.

The Culling otvorilo svoj ostrov prvýkrát verejnosti v marci/březnu 2016 na Steame a tento rok v júni/červnu hra zamierila na Xbox One. Na oboch platformách bola hra dostupná v Early Access programe až do októbra/října, kedy došlo k formálnemu vydaniu verzie 1.0. Zjavne však ani skoršia dostupnosť hry na Xboxe nepomohla tomu, aby si hra udržala alebo rozrástla fanúšikovskú základňu a tvorcovia oznamujú, že končia s ďalším vývojom hry. 20-členné štúdio sa plánuje zamerať na svoj ďalší projekt, pričom končí s ďalším vývojom hry. Servery ostanú v dohľadnej budúcnosti zapnuté, no zberatelia achievementov by si mali v takom prípade pohnúť s ich získaním.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *