Zabudnite na Vietnam, nový Battlefield by sa mal vrátiť do druhej svetovej

Battlefield 1944
Ešte pred víkendom sa objavila pomerne obsiahla správa o tom, že DICE pripravuje Battlefield: Bad Company 3 odohrávajúci sa vo Vietname. Veci sa ale majú trochu inak, podľa serveru Eurogamer totiž EA na tomto dieli nepracuje.

Zdroje zvnútra EA pre portál potvrdili, že DICE zvažovalo vývoj Bad Company 3, ale nakoniec ho vyvíjať nebude. Youtuber AlmightyDaq si ale za svojim tvrdením stojí. Doplnil ho ale a potvrdil, že na hre, o ktorej sa zmienil – Bad Company 3 – sa pracuje v externom štúdiu DICE LA. To pracovalo na sériách Medal of Honor a Command & Conquer, ako aj na dodatkoch do Battlefieldu 4 a 1.

Štúdio by teraz malo po rokoch konečne pracovať na vlastnej hre, presnejšie Bad Company 3. Medzičasom vo Švédsku, kde sídli DICE, sa pracuje na novej hre, ktorá sa má odohrávať počas druhej svetovej vojny. Tento diel by mal vyjsť budúci rok na jeseň a mal by byť predstavený už na EA Play konferencii. Titul odohrávajúci sa vo Vietname by teda mal vyjsť neskôr, pravdepodobne v roku 2020 – v čase, kedy sa očakáva uvedenie novej generácie konzol. To by technicky dávalo zmysel, hra by totiž mohla byť novým killer titulom pre next-gen železo.

Call of Duty Vietnam

via Eurogamer

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Druhá světová je poslední válkou, kde Američani stáli na té správné straně a vyhráli….
    Tak proto…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *