Turok môže vyjsť na Xbox One už čoskoro

Turok
Zdá sa, že rok 2018 nezačneme novými titulmi ako je Monster Hunter: World, ale remastrom starej klasiky.

Naznačuje to vyhlásenie PEGI. Európska ratingová agentúra na svojom Twitteri potvrdila, že pripravovaný titul Turok práve získal vekové hodnotenie 16+, odôvodnené realistickým násilím. Jedná sa pritom o remaster hry, ktorá vyšla už pred 20 rokmi na Nintendo 64 a PC a v roku 2015 sa dočkala portu na Steam. Hoci ide o remaster, hra má po grafickej stránke veľmi blízko k hrám z roku 1997, vďaka čomu táto dinosauria zabíjačka už zrejme neoslní. Svojich fanúšikov však má, a tí môžu mať radosť z vydania netradičného jurského DOOM-u aj na moderný hardvér – Xbox One.

Zaujímavé je však to, že podľa PEGI mala hra vyjsť dnes. To sa ale nestalo a je možné, že došlo k miernemu odkladu. Ako to už býva, väčšinou sa jedná o odklad v rozmedzí pár týždňov. Port z dielne Night Dive Studios bol dovedna ohlásený len na PC, kde už vyšiel, a Xbox. Nemožno vylúčiť ani vydanie Turok 2.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *