Produkčný dom Microsoftu potvrdil vývoj úplne novej exkluzivity od The Coalition

Perfect Dark
343 Industries nie sú jediní, kto teasuje nové Xbox exkluzivity na rok 2018. Vlastnú exkluzivitu pre Xbox aj potvrdil produkčný dom Storylab Productions.

Ten na svojej stránke uvádza zmienky o úplne novom projekte vyvíjanom v spolupráci s The Coalition. Dvojica už v minulosti pracovala na Gears of War 4 a aj na remastri Gears of War: Ultimate Edition. Podľa správy na stránke Storylab Productions v tomto prípade ide o úplne novú značku a nie o pokračovanie existujúcej. Súčasne sa však hovorí o tom, že by The Coalition mali pracovať na novom Perfect Dark z pohľadu tretej osoby. Z uniknutej informácie ale nie je jasné, či ide o pokračovanie už existujúcej série alebo o jej reboot.

Rovnaký únik tiež naznačil, že sa chystajú nové tituly Halo, čo dnes 343 Industries sami potvrdili, zatiaľ bez bližších detailov. Vylúčili ale, že by šlo o Halo 6. Únik tiež hovorí o vývoji troch nových bližšie nešpecifikovaných hier a o novom Fable, ktoré sa vyvíja vo Veľkej Británii, pravdepodobne po boku Forzy Horizon 4 u Playground Games.

The Coalition Storylab Productions

via WCCFTech

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *