PUBG dostáva štvrtý patch, zvyšuje framerate a pridáva first-person servery

PlayerUnknown's Battlegrounds PUBG
PUBG sa dočkalo už štvrtého updatu za 30 dní a tento je obzvlášť výnimočný.

Najväčšou novinkou je v tomto prípade FPP Solo režim, v ktorom hráči hrajú výhradne z pohľadu prvej osoby. Režim sa teší obrovskej popularite zo strany PC hráčov, ktorí sú zvyknutí na hranie FPS a tradičná kamera za postavou nie je ich šálkou kávy. Režim FPP bude spočiatku dostupný len na Solo režim, jeho spusteniu bude predchádzať plánovaná údržba serverov, ktorá začala o 10:00 nášho času.

Patch prináša aj ďalšie veľké novinky. Hráči si môžu nastaviť rýchlosť mierenia, došlo k zvýšeniu poškodenia vozidiel streľbou, a pribudla tiež možnosť akcelerácie pomocou analógu pri pristávaní na mapu. Pribudla tiež možnosť zapnúť alebo vypnúť hudbu a opravený bol problém s častým padaním hry, ktoré trápilo hráčov po uplynulé dni. No čo poteší najviac, je vyšší framerate na serveroch aj v klientovi. Zmeny tiež súvisia s výkonnostnými úpravami PhysX technológie a menšou optimalizáciou niektorých vizuálnych efektov.

PUBG

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *