Past Cure ukazuje svoje making-of video a pripomína dátum vydania

Past Cure
Indie projekt Past Cure si nás získal hneď po svojom odhalení. Veď hra, ktorá kombinuje akciu, stealth, survival horor a gameplay v skutočnom a halucinačnom svete, sa len tak nevidí.

Vývojárske štúdio Phantom 8, ktoré hru vyvíja, teraz zverejnilo video z vývoja, ktoré nám ukazuje, aké to je vyvíjať konzolový titul len v 8 ľuďoch. Presne toľko členov totiž berlínske štúdio má, no ukazuje sa, že ani malý počet ľudí ich neodradil od toho, aby vytvorili jednu z najzaujímavejších hier tohto roka. Prirodzený talent, kreativita a odhodlanosť sú hnacím motorom, vďaka ktorému Past Cure vyčnieva z indie davu. Výsledkom toho je, že hra vychádza už budúci mesiac, 23. februára/února, na Xbox One, PS4 a PC.

Past Cure hovorí príbeh o bývalom elitnom vojakovi Ianovi, ktorého príbeh začína v bratovom úkryte. Ian sa tu ukryl pred svetom a svojimi nočnými morami, ktoré sú vedľajším produktom niekoľkoročného experimentu a týrania vo väzení. Ian vďaka tomu ovláda telekinézu a dokáže manipulovať s časom, jeho mozog je ale poškodený. Veľakrát tak kĺže medzi realitou a halucináciami. S pomocou jeho brata sa Ian vydáva na cestu pomsty a objavovania, bez toho aby tušil, čo sa skrýva za rohom.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *