Modrá zóna v PUBG sa dočká troch výrazných zmien

PUBG Blue Zone
Jedna z troch vecí, ktoré robí hráč PUBG, je pravidelné utekanie od zmenšujúcej sa modrej zóny, za ktorou hráči postupne prichádzajú o život. Teda, to aj v jej vnútri, ale nie vlastným pričinením.

Utekanie pred modrou zónou je, aspoň na začiatku hry, celkom zdĺhavá vec, aj po jej ohlásení majú hráči zväčša ešte niekoľko minút k dobru, aby stihli vylootovať domy alebo sa prestrieľať dedinou a dúfať, že ich pri tom niekto neodstrelí so sniperkou s 8x Zoom scope. Aj ku koncu hry majú hráči veľa času na to, aby sa zdržovali na okrajoch hernej oblasti. Čoskoro to ale nemusí platiť.

PUBG Corp. oznámili hneď tri výrazné zmeny, ktoré ovplyvnia chod hry hlavne v strednej až záverečnej časti hry. V prvom rade budú mierne skrátené časy, za ktoré dôjde k ďalšiemu obmedzeniu zóny. Pozitívom však je, že dôjde k spomaleniu zmenšovania zóny. A poslednou zmenou bude, že sa zvýši damage za každú sekundu strávenú mimo modrej zóny. To vo výsledku urýchli záverečné časti zápasu, kde sa niekto môže skúsiť ukrývať mimo zóny a postupne sa uzdravovať. Či sa tieto zmeny prejavia súčasne na PC a Xboxe alebo vstúpia na Xbox až neskôr, podobne ako púštna mapa Miramar, nie je známe.

via Eurogamer

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. Harbi píše:

    Mna by zaujimalo skor kedy pride pocasie do hry a ta mapa minimar

  2. Harbi píše:

    Pardon miramar

  3. Jaromír Miko píše:

    Miramar by mal byť vraj na jar

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *