Na internete sa objavili fotky zapnutých Xbox Watch

Xbox Watch Icon
Už minulý rok sa na internete objavili fotky zrušeného Xbox zariadenia, ktoré však nebolo ani konzolou, ani doplnkom k televízoru, ale niečím úplne novým – fitness trackerom. Microsoft jeden čas skutočne pripravoval Xbox Fitness hodinky, no nakoniec projekt zrušil.

Alebo ho skôr zmenil z Xbox na taktiež zrušený fitness náramok Microsoft Band, ktorý obdržal jednu komerčne dostupnú generáciu a jednu ohlásenú. Ako to už ale dopadlo, vieme. Microsoft ho zrušil minulý rok, čo spolu s koncom Xbox Fitness služby a koncom Kinectu znamenalo pre záujem spoločnosti o pohybovú aktivitu červenú.

Ako by ale vyzeralo prostredie Xbox hodiniek? Netreba si robiť veľké nádeje, že by hodinky priniesli niečo unikátne. Vyvíjané boli v dobe, kedy Microsoft nevidel nič, než Metro a tak aj zrušené hodinky ponúkali dlaždicové rozhranie. V prípade alpha firmvéru, ktorý sa na funkčnom prototype hodiniek nachádzajú, bola aj ponuka služieb celkom obmedzená. Prototyp ponúkal aplikácie Workouts, GPS, Settings a USB Debugger, ktorý slúžil na vývojárske účely.

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *