Ghost Recon: Wildlands obdrží loot boxy

Ghost Recon Wildlands
Ubisoft oznámil, že Ghost Recon: Wildlands si tento rok príde na dodatočný zdroj príjmov v podobe loot boxov. Na rozdiel od takého Battlefrontu 2 však majú byť loot boxy čisto kozmetické a nemajú nijak ovplyvniť hrateľnosť.

Zaujímavý je tiež prísľub, že Battle Crates budú obsahovať vždy len itemy, ktoré hráči nemajú. Nestane sa z toho teda lotéria ako pri iných hrách a hráči sa budú prakticky vždy môcť tešiť na niečo nové. Loot craty majú prísť do hry v rámci updatu Extended Ops a budú rozdelené do dvoch kategórií.

Spec Ops Crates budú obsahovať itemy použiteľné v singleplayeri alebo v co-ope, pričom zahŕňajú veci ako Epic a Exotic zbrane, vozidlá a kozmetické doplnky. Všetko je ale získateľné aj mimo loot boxov. Druhou kategóriou budú Ghost War Crates, ktoré zahŕňajú veci použiteľné v režime Ghost War. Tu dôjde k jednej výnimke – sady ikonických skinov, ktoré budú dostupné len prostredníctvom cratov.

Ghost Recon Loot Crate

via XboxAchievements

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *