Red Dead Redemption 2 ponúkne Battle Royale mód

Aj indie fenomén, akým je PUBG, môže mať vplyv na multiplayer vo veľkých hrách. Aspoň to vyplýva z nového úniku, ktorý hovorí o tom, že Red Dead Redemption 2 v rámci svojho online komponentu ponúkne Battle Royale mód.

Ten má byť jedným z troch známych režimov, o ktorých sa už v auguste/srpnu 2017 dozvedel od svojich zdrojov americký portál Trusted Reviews. Režim má byť inšpirovaný viacmenej popularitou žánru, pričom teraz bude zasadený na divoký západ, čo môže byť v podaní Rockstaru celkom zaujímavý zážitok. Multiplayer má tiež obsahovať režimy Revive and Survive, ako aj režim Money Grab, v ktorom pôjde o tímové zbieranie batohov peňazí, aký bol už v predošlej hre. Režim R&S pre zmenu funguje ako Team Deathmatch s prítomnou možnosťou revivu.

Red Dead Online tiež bude fungovať ako kedysi, a teda ponúkne otvorený svet s možnosťou zakupovania stanov a iných druhov úkrytov. Zaujímavé tiež bude chovanie NPC. To bolo oproti prvému dielu vylepšené. Nielen, že budú postavy opäť chodiť do práce a večer sa z nej budú presúvať napríklad do salónov, ale tiež budú do svojich stánkov vykladať nový tovar a večer ho zas baliť. Hráči budú odmeňovaní aj za dokončovanie určitých úloh, ktoré môžu byť inšpirované absurdnými historickými zákonmi. Jeden taký, ktorý kedysi naozaj platil, umožňoval angličanom z mesta Hereford úplne legálne zabiť obyvateľa Walesu, no len pod podmienkou, že sa tak udeje v bezprostrednej blízkosti katedrály v nedeľu a s pomocou kuše, pričom šíp musí preletieť presne 12 yardov (10,97 m).

Red Dead Redemption 2

via Trusted Reviews

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *