Deep Rock Galactic vychádza exkluzívne v Xbox Game Preview už tento mesiac

Medzi časovými exkluzivitami, ktoré sme uvideli na minulej E3, bola aj hra Deep Rock Galactic. Tá je už pripravená na svoju konzolovú premiéru a vstupuje do programu Xbox Game Preview tento mesiac.

Deep Rock Galactic je bláznivo vyzerajúcou sci-fi FPS pre štyroch hráčov, alebo v tomto prípade, vesmírnych škriatkov, ktorí počas svojej výpravy za ťažením vzácnych nerastov v hlbinách vesmíru budú čeliť hordám mimozemských príšer, zatiaľ čo im budú ničiť ich životné prostredie. Hra sa odohráva v procedurálne generovaných jaskyniach, vďaka čomu bude každé hranie jedinečné.

Ideálna štvročlenná partia ocení prítomnosť štyroch classov, kde každý má svoju primárnu úlohu pri plnení cieľa. Gunner sa stará predovšetkým o bezpečnosť, Scout odvážne skúma ďalší postup, Driller vŕta cestu ďalej a nápomocný bude aj Engineer, ktorý podporuje tím rôznymi bariérami a turretmi, ktoré chránia partiu pred hordami mimozemšťanov. Ostatní ocenia, že na obranu pred mimozemšťanmi môžu využiť hi-tech hračky ako sú plameňomety alebo ťažké obliehacie gulomety.

Deep Rock Galactic bude dostupné v Xbox Game Preview už 28. februára/února. Hra podporuje aj Windows 10.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *