Turok 1 a 2 vychádzajú na Xbox One budúci týždeň

Turok
Nightdive Studios, ktoré len pred pár dňami pozastavili vývoj kickstarterového projektu System Shock Reboot, oznámili vydanie prvých dvoch hier Turok na Xbox One.

Turok vyšiel pôvodne v roku 1997 a ako sa môžete presvedčiť v traileri nižšie, vývojári zachovali pôvodnú grafiku z éry Nintenda 64, na ktoré pôvodne Turok vyšiel. To isté platí aj o Turok 2, ku ktorému síce trailer nie je, ale hra vyšla o rok neskôr – 1998. V podstate tak môžeme povedať, že aspoň táto vyšla na 20. výročie značky. Možno práve preto celkom symbolicky (a tak trochu nelogicky) bude každá z hier stáť 20€. Čo je podľa nás príliš. Na druhú stranu, peniaze by mali byť použité na financovanie rebootu System Shock.

Old-schoolové bojovanie s dinosaurami sa tiež dočkalo v roku 2008 rebootu pod taktovkou Disney, ktoré vyšlo aj na Xbox 360. Zatiaľ však nie je v spätnej kompatibilite, čo je celkom škoda. Chystalo sa tiež pokračovanie s názvom Turok 2, ale bolo zrušené. Release klasických dielov je naplánovaný na 2. marec/březen.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *