Leak: Rockstar pripravuje Manhunt 3

Manhunt
Hovorí sa, že Rockstar pracuje po boku Red Dead Redemption 2 aj na ďalších projektoch a hoci mnohí dúfajú v nejaké to slovo o Agentovi alebo Bully 2, vietor vanie odinakiaľ.

V ponuke rakúskeho obchodu GameShop sa najnovšie objavil obal od zatiaľ pokračovania Manhunt 3 (Uncut) pre Xbox One a PS4. Hoci o pokračovaní hry nepadlo zatiaľ žiadne slovo, tak by sme pokračovanie tejto série nemali vylučovať. Ide pritom o jeden z najmorbídejších titulov v histórii herného priemyslu, ktorý bol komerčne dostupný pre širokú verejnosť.

Titul sa však zapísal do histórie aj kvôli veľkému prepojeniu so sériou GTA, a to hlavne kvôli mestu Carcer, ktoré sa malo v ére „GTA III“ nachádzať len severne od Liberty City. Mesto sa tiež objavilo v pokračovaní a či sa v ňom bude odohrávať aj tretí diel, ak jeho existenciu potvrdí Rockstar, uvidíme. Pripomíname však, že Rockstar má údajne pracovať na ešte jednom titule, ktorým je reboot Midnight Club. Dvojica screenshotov z neho sa objavila na Xbox Live, kde sa tiež objavilo logo hry.

Manhunt 3 Leaked Cover

via Sector

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *