Microsoft oficiálne oznámil dátum vydania a cenu State of Decay 2!

State of Decay 2

Po dlhej dobe vo vývoji a menšej pozornosti zo strany mediálneho tímu Microsoft konečne oznámil dátum vydania chystanej zombie multiplayerovky State of Decay 2.

State of Decay 2 má podľa slov Microsoftu vyjsť 22. mája/května na Xbox One a Windows 10, kedy bude zahrnutá ako do Game Passu, tak do štandardného predaja. Tam bude navyše v predaji v dvoch vydaniach – klasická edícia hry bude stáť 30 dolárov, Ultimate edícia bude stáť 50 dolárov.

Microsoft odôvodnil nižšiu cenu hry tým, že cieľom Microsoftu je budovať dlhotrvajúci vzťah s komunitou State of Decay a očakáva, že pri nižšej cene si hru užije podstatne viac ľudí. IGN, prostredníctvom ktorého sa informácie dostali na internet, zároveň zverejnilo 40-sekundový teaser na pripravovaný exkluzívny Gameplay Trailer, ktorý nám poprvýkrát ukáže, ako sa bude hrať State of Decay 2 v praxi. Doposiaľ sme hru totiž videli len v traileroch alebo na screenshotoch.

Microsoft zároveň odhalil detaily o State of Decay 2 (Ultimate Edition). Táto bude obsahovať skorý prístup k hre, skoro ako Forza, ako aj bezplatnú kópiu prvej hry a DLC balíčky Independence Pack a Daybreak Pack. Tie budú vydané samostatne po vydaní hry. Ich dátum však nebol ohlásený.

via IGN

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. Harbi píše:

    Na toto sa velmi tesim

  2. pajda72 píše:

    Také se těším,v coopu to bude prdel 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *