State of Decay 2 bude podporovať VRR na Xbox One X

State of Decay 2

Microsoft včera oznámil dátum vydania a cenu State of Decay 2 a hoci išlo len o plytké oznámenie, potešilo viacerých hráčov. A Microsoft naň nadviazal.

Spoločnosť zverejnila zbierku 11 úplne nových screenshotov, ktoré nám ukazujú takmer finálnu verziu hry a dávajú nám prehľad o tom, čo čakať po grafickej stránke. Takisto sa spomína, že vo svete State of Decay 2 hráči uvidia aj ľudských nepriateľov po boku zombie. Na stránke hry na Windows Store sa tiež nachádzajú hardvérové požiadavky a funkcie, ktoré hra podporuje na Xbox One. A tu za zmienku stojí, že hra disponuje podporou VRR, teda variabilného refresh ratu. Technológia je už teraz podporovaná na PC a podpora pre Xbox One X sa ešte len chystá – FreeSync 2.0.

Čo sa už hardvérových požiadavok týka:

Minimálne:

  • CPU: AMD FX-6300 / Intel i5-2500 @ 2.7GHz
  • GPU: GeForce GTX 760 / Radeon HD 7870 2GB
  • RAM: 8GB

Odporúčané:

  • CPU: AMD FX-8350 / Intel i5-4570 @ 3.2GHz
  • GPU: GeForce GTX 960 / Radeon R9 380 4GB
  • RAM: 16GB

State of Decay 2

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Vypadá to nádherně. Když jsem viděl první video na loňské E3, tak jsem si říkal, že to bude zajímavá hra. Graficky paráda. A s uvedením na Game pass- perfektní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *